lauantai 29. elokuuta 2009

Neulottu tunika ja pakkaamisen tuskaa

Pitkästä aikaa sain jotain valmiiksi, ihanaa! Olen kyllä koko ajan tehnyt jotain, mutta valmista ei vain näytä syntyvän ...
Uusimmasta Novitasta nappasin tämän ohjeen ja lankana Seiskaveikka. Väri on oikeasti tummempi kuin kuvassa.

Nyt sitten pitäisi (pakko!) ryhtyä pakkaushommiin. Ette usko, mikä määrä tavaraa pitäisi mahtua Helsinkiin mukaan! Meinasin laittaa kaikki hurjaan alennusmyyntiin, sillä nyt on tarkoitus päästä tavarasta eroon. Nappeja on kymmeniä tuhansia, vetoketjuja tuhansia, kangasta satoja metrejä, puikkoja, koukkuja, lankaa, neuloja, Cloverin tuotteita, villaa... Perjantaina käännän sitten täyteen tupatun autoni nokan kohti Helsinkiä ja toivon hartaasti, että takaisin tullessa auto olisi tyhjä.
Syksyn SNY:kin pyörähti käyntiin. Sain omalta SNY:ltäni jo kortin ja onpa hän käynyt täällä meidän blogissakin kommentoimassa, KIVA . Itse olen muistanut omaa SNY-kaveriani, mutta en voi kertoa, millä tavalla, ettei salaisuus paljastu .
Tylleröinen haluaisi ryhtyä leipomispuuhiin, vadelma-Dajm-kääretorttu kuulemma pitäisi tehdä. Ohjekin näyttää jo olevan katsottuna. Eli leivotaanpas ensin sellainen ja sitten vasta nappeja pakkaamaan!
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti